csak te törődsz vele igazán

Senki nem fogja annyira odatenni magát az üzleted sikeréért amennyire te. Ha annyira törődne vele bárki is, az ő biznisze lenne. Ezért találtuk ki a mentor programunkat. Na meg azért, mirt mi is így kezdtük.

Mi is ez az egész?

Úgy képeld el, mintha egy egyéni tréningre járnál. Megtanítunk neked mindent, ami szükséges ahhoz, hogy magadnak csináld a marketinged. Minden héten egy napot töltünk együtt, 4 héten keresztül. 

Neked való, ...

 • ha maximum 3 fős céged van
 • ha saját magad akarsz kézben tartani mindent
 • ha nem félsz a változtatásoktól
 • ha van egy héten egy napod a céged jövőjére
 • ha szeretnéd tudni, hogy működik, és mi mennyi idő

Azért vágj bele, mert

 • tudni fogod, pontosan mit kell csinálni
 • ha később marketingesekkel dolgozol, nem tudnak átverni
 • magadnak tudod elkészíteni az online reklámokat
 • nyereséget hozó tartalmakat tudsz készíteni

A lehető legtöbbet átadunk a tudásunkból.Mindenzt ellesheted, és később kamatoztathatod. 

Ezt kapod a mentor-programban

Weboldal korszerűsítés

Együtt feltérképezzük a weboldalad, és átalakítjuk, hogy vevőbarát legyen, és úgy, hogy konkrétan megszólítsd a célközönséged. Reszponzívvá tesszük, hogy a mobilozók se fussanak el mikor rád kattintanak.

Fb és Insta oldal kezelés

Megcsináljuk minden napra a posztjaidat. Sőt az oldaladat annyira gatyába rázzuk, hogy a követőid mindig látni fognak, és emlékeznek rád. Felejthetetlenné teszünk.

Több vásárló

A több vásárló/látogató egy eredmény, ami méri milyen jól dolgozunk. Ha együtt csináljuk a te lelkesedéseddel és a mi profizmusunkkal akkor ezek a számok az első hét után látványosak lesznek.

Hírlevél és blog írás

A hírlevél a legerősebb eszközöd. Használjuk. Sőt teletesszük tartalommal az oldalaidat, mert a Google szöveggel táplálkozik.

Képi és videó anyagok

Minden képet, videót, Fb bannert megcsinálunk, együtt. Szóval biztos a végeredmény. Nem kell leokéztatni, nem lesz "ez most nem tetszik" sőhaj.

Önálló marketing kampány

Bármennyi időre is leszünk Fantastic4, a végén saját magad tudod uralni az online marketinged. Vagy ha nem te akarod, nem fognak többet átverni, és átlátod a terepet. 🙂

Jelentkezz most!

Beszéljünk meg egy találkozót, hogy átbeszéljük a programot részletesen. Nem jár semmilyen anyagi vonzattal és kötelezettséggel. Miért s nem tennél egy próbát?
Nem tudsz erre időt szánni? Küld el az egyik kollégád. 🙂

Ezt mondták a mentor programról

Azért mentem el Gáborékhoz, mert amit nem tudok, abban átverhetnek. Szerettem volna megnézni, hogyan kellene nekem csinálnom a marketinget. Most sem magamnak csinálom, de nem tudnak hülyének nézni többé a marketing cégek.
Szuhánszki Attila
Lekvár manufaktúra
Egyéni vállalkozóként, 0 alkalmazottal, nem tudtam megfizetni egy marketing céget, így elmentem megtanulni az alapokat. Nagyon elégedett vagyok, mert tudom mi-merre, hány-méter. És azóta is magamnak csinálom, és jönnek az új ügyfelek
Tóthné Gabi
Párkapcsolati tanácsadó

Még nem vagy bztos abban, hogy ez neked való?

Iratkozz fel oktató anyagainkra. Minden héten egy e-mail, ami 100%-os hasznos tartalom a céljaid elérése érdekében. 

Rólunk

Teljes körű online megjelenés minden részletéről gondoskodunk. Büszkék vagyunk mentor programunkra, ahol megtanítjuk hogyan kell a saját céged marketingelni. 

Missziónk

Mindenki értsen az online megjelenés alapvető használatához. Ez az új piac, a piacon pedig tudni kell kofáskodni.

Keress minket!

 • +36704194533
 • hello@magmarketing.hu
 • 1047 Budapest, Váci út 19. (1/107)
Close Menu